Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden kan inte släckas



vi möttes mellan lågorna
och himlen föll plötsligt ner
explosioner i färgskalans alla nyanser

hud sökte hud
fast brännsåren inte läkt än
elden kan inte släckas
det som ska vara
måste bli

ingen tid hade gått
sen vi nuddade det innersta
och stannade i varandra

att förneka kärleken
vore att förneka världens existens

läppar som törstat
kroppar som hungrat

blir ett

när vi inte orkar stå emot mer




Fri vers av devilsangel
Läst 427 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-10-18 11:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
själv hoppas jag att a och b förblir två särskilda själar även när de är i förening, två självständiga själar som klarar av att ge och älska utan behov av att uppgå i ett beständigt enda
elden brinner ju även om jag vågar ta språnget att brinna tillsammans med min kärlek, sida vid sida in i framtiden
2007-10-29

  Maria Zena Viklund
att förneka kärleken
vore att förneka världens existens

det är så sant men ibland brukar vi blanda ihop kärleken med behov, jättefint skrivet!
2007-10-20

    sunnanvind
Tänt vare här! En eld som flammr så är nog svårsläckt.....*L
Fint och starkt skildrat....Applåder!
2007-10-18

  Ronny Berk
poesi som av hunger och törst; av nuddande lågor som söker huds lyster... ja...
2007-10-18

  Lena Renman
Brinna hjärta brinn och tag kroppen med dig :-) Passion lust och det här med känslor, relationer, kärlek, närhet och avstånd väl skildrat. Applåd.

Lena
2007-10-18

    Maria Malm
Här var det eldfängt! Elden kan man värma sig vid, men akta sig så man inte bränner sig.
2007-10-18

    Bodil Sandberg
Svart på vitt..eller snarare RÖTT på vitt...i den rödaste eld..med sår som ännu sjuda i smärta...ja hett hett är detta kärlekens ljungande alster!!!!
2007-10-18

    Erika H
Varför kämpa emot.
Varför inte bara ta emot och njuta.
Just då, just där.
För alltid.
2007-10-18

  isabel louise
här hettar det till ordentligt! =)
2007-10-18

  Jan Linderoth
Glöd blir gärna lågor när man blåser på den, och du pustar rejält här!!
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel