Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapande blickars kraft



Virvla runt ditt finger
ord som ej är du.

Väv trådarna som
skapas.

Skapa din egen dröm.

I drömmarnas oas
möts drömskaparna

ser öknens obarmhärtiga
hetta från avstånd.

På sina kroppar
finns spår av
öknens sandkorn
blandat
med sin egen
svett och blod

. . . fastklibbad på huden

tills drömskaparna dyker
in i varandras drömmar
 
renar sina kroppar
och blir klarseende
för en stund

innan de beger sig
ut i öknen igen . . .

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 445 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-18 16:14



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Mmm håller med samen här under, vackert!
2007-10-19

  Peter Matsa
härlig interaktion
mellan skapande krafter
konvergerar och divergerar

vackra ord!
2007-10-18

  Bjarne Nordbö
Kraftfulla ord. Snyggt.
2007-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman