Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det då

 

Ibland går allt baklänges, just då det borde gå framlänges

 

är det då tiden är ur led?




Övriga genrer av kath
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-04-28 19:54



Bookmark and Share


  Deva
När jag läste detta fick det mig att tänka :Ibland går tiden i spiraler har jag märkt - inte bakåt alls.
2005-04-29

  Rachel Roth
..intressant frågeställning och finurlig
2005-04-28

    carimba
jag trodde det var då vi fick sommartid:)
2005-04-28
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath