Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta gör en ibland mer levande än något annat känt


Dödsförakt


Vänder pärleporten ryggen
med tusen änglars kör

vänder ansiktet
mot vinden

piskad av regnet känner jag livet
göra sig mint, en ond
ilning rusar genom hjärtat


Nog lever jag allt





Fri vers av Gawain VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-19 22:27



Bookmark and Share


  Lena Renman
Så nej till pärleport och ja till livet med allt vad det innebär. Du beskriver detta så väl :-) håller också med dig.
Tack
lena
2007-10-19

    LadyFool
\"vänder ansiktet
mot vinden

piskad av regnet känner jag livet\"

ger starka bilder i mitt huvud... vackert!
2007-10-19

    Iza
man ska inte underskatta känslan
när livet berättar att man lever.
2007-10-19

  Peter Matsa
ja så är det

ibland behöver man ställa ett piano på foten för att påminnas om att man lever :)

väl skaldat här!
2007-10-19

  Blumma.
Så rätt.


Så bra.


Kram
2007-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP