Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lästips: läs den med låtsas, förtjusande fransk accent!


Accent s\'il vous plait!



Fransk apéritif med anisarom

smälter i dina
solsmekta
kyssar

smeker dina  
vinröda läppar

dyker in i
den svarta kaviaren
som dina pupiller är

vandrar med blicken
på den bleka hudens
yta som är likt  
insidan av en
fransk baguette

vasen med rosen
på bordet står

fönstret står på glänt
vinden smeker dina
dansande hårstrån

huden ryser
tiden fryser
vinden stillnar
krossat vinglas
på golv
 
"Sweet surrender"
spelas på radiofon!

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 524 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-20 17:57



Bookmark and Share


  aol
så fina bilder du får mig att se
2007-10-20

  Ola Rydberg
Åh vilka härliga bilder du framkallar
love it
2007-10-20

  Mari N
Hett och sensuellt kryddat med en lagom portion av humor. Att jämföra hud med insidan av en fransk baguette. Härligt!
2007-10-20

  Cris
Vackert! hm... smakfullt..
2007-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman