Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vad du är ute efter . . .

 

Vridna tysta
observationer

tidens fördrivelse
tidens bortrövning

rynkor på näsan och
pannan

rovdjurets jakt

förvridna
befläckade 
iakttagelser

Sura minne

bistra munnar
kastar
eldspjut

Pseudodiagnos:
Smärtans själviskhet
självförvållade blindhet
Självorsakad ensamhet

Rovdjuret myser
sover med näsan i den
hopprullade svansen

räknar får innan den somnar

flatlus försöker fästa sig
vid rovdjurets hud
minsam
pyttsan
ojsan

fåret slår sitt huvud
på tegelväggen

flatlus faller till marken
fästingar garvar ihjäl sig

rovdjuret kliar sig . . .

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 554 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2007-10-23 13:29



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Wowowowow!! Underbart var det, joho!
Rovdjuret kliar sig, och jag ser det framför mig, oho!
2007-10-25

  DanSan
*****************************
Grattis till reds, val med dena
lusandes läsning, fäster sig direkt!!
Garvar gott med nosen i svansen. . .
Hepp, här får du ett knippe stjärnor
av mig . . .

..............* * * * * * * * * *
................* * * * * * * * *
..................* * * * * * * *
...................* * * * * * *
.....................* * * * * *
......................* * * * *
.......................* * * *
........................* * *
.........................* *
...........................*
och ej at förglömma. . .

*Applåder*

*****************************
2007-10-25

    Mr.painter
Super
2007-10-24

  Lilla My* VIP
Bitskt, rooligt aggressivt!!
\"Rovdjuret myser
sover med näsan i den
hoprullade svansen\"
Sött*;)
2007-10-24

  fillatelli
Känner mig plötsligt lite skitig...
2007-10-24

  Michaela Dutius
Oj ytterligare en fullträff av dig
2007-10-23

  aol
burdus smått brutal poesi bravissmo
2007-10-23

  Jan Linderoth
Aggressivt och häftigt dansat med orden. Vem för? Och vem följer? Hör morrande och ser blottade tänder.
bokmärker.
2007-10-23

  Ola Rydberg
Häftig brutal
poesi
2007-10-23

  Ronny Berk
en förundrans text... nej - jag vet inte... men det verkar vara vildsint och upprivande...
2007-10-23

  Maria Zena Viklund
och jag med! vackert!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman