Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Ammis dikt: Om en stjärna faller och tillägnad till Ammi :) Tack för inspirationen!


Pärlhalsband gjord av ett stjärnfall


*
En stjärna faller
tiden går framåt
pärlorna växer
i pärlsnäckans
famn
*
livet väntar
*




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-10-25 01:25



Bookmark and Share


  * Ammi *
vacker
2007-10-25

  Jan Linderoth
Jag önskar febrilt fler dikter av dig, de öppnar ögonen mot natten.
2007-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman