Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMS i natten

Fick SMS i natt av älskad son
ville bara ställa en fråga

Trött i dag av förlorad sömn
men förtroende är att våga

Nu sömning vid datorn
men med värme inuti

Kände en närhet, trots avstånd
ett evigt, beständigt \"vi\"




Fri vers av ÅsaLena
Läst 937 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-10-26 11:46



Bookmark and Share


  KristinaE
.. närheten trots avstånd - gott för ett modershjärta!
2008-09-18

  * Ammi *
v a r m t ....

den eviga tråden ..

fint!
2007-11-07

  Ronny Berk
den avstånda närhetens förtroenden väl beskrivet...ja...
2007-11-03

  Lena K Nilsson VIP
Så fint!
2007-10-27

  NågonAnnans
Fin text om en särskilld kärlek som man (oftast bara) känner för sina barn.
2007-10-27

    Cajsa
Fint skrivet
2007-10-27

  Tove Meyer VIP
kärleksfullt och fint.
2007-10-27

    eva m h
mmm...härligt!
2007-10-26

  Michaela Dutius
Underbart fin liten text med en innerlig kärleksförklaring till sonen
2007-10-26

    Regina E
Känner igen och ler. Kort och fint skildrat.
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena