Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där otillräckligheten

 

 

det finns de som för alltid, vandrar i skuggan av sig själva

där otillräckligheten lyser upp deras väg, jag önskar att de skulle se sitt vackra




Övriga genrer av kath
Läst 250 gånger
Publicerad 2005-05-01 09:27



Bookmark and Share


  vissla
fantastisk enkel och fin om
otillräcklighet
2005-05-01

    carimba
delar din önskan, den här ska min tjej få se...
2005-05-01
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath