Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomnar dagen som grodde inatt(haiku)


¤
Morgondimmans fukt
torkade löv trampas än
¤
Skolbarnen sjunger
¤




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-26 09:29



Bookmark and Share


  Peter Matsa
åh, kände en fantastisk höstlukt när jag läste texten
frisk ljuvlig
tack!
2007-10-26

  aol
underbara rader
2007-10-26

  Michaela Dutius
Härlig text som ger en massa associationer
2007-10-26

  Jan Linderoth
Jag vägrar fullständigt att läsa dina haikus!!
Jag doftar, känner och lyssnar istället. Det är den enda möjligheten.
Älskar groddningen efter nattmörker.
2007-10-26

  DanSan
****************************

Trallandes härlig skolbarns senryu
i kontrast till vuxenvärldens hjärta
smärta.

*APPLÅD*

***************************
2007-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman