Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under solens sken (haiku)


¤
Grapefrukt på sten
Skrikörn skuggar lejonen
¤
Blodsniglarnas spår
¤




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-27 15:49



Bookmark and Share


  aol
gillas helt klart
2007-10-27

    Bodil Sandberg
Härligt fantasifullt du får ihop det!!Det är bara att njuta!!!
2007-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman