Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munspelets melodi och draksegels färd

 



Drömmandes om den perfekta dagen
seglandes på känslornas hav
. . .

förstärktes
viljans styrka och
tro på att förvekliga
det kreativa
som i hjärnan skapades
av hjärtas begär.

Kreativa anvisningar in i
 hjärnans labyrint
uppenbarade vägar
som pekade på
att

det är möjligt
att uppleva
vad som för
tillfället
kändes
som
omöjligt.

Bollen kastades till dåren
och momentet 22
återupplevdes
allt sågs som
i en film
som ingen
annan
hade sett.

Smygpremiärens
inbjudan
hade ingen
öppnat.
. . .
Likt ett brev på posten
insikten kom
och ett pappersflygplan
formades med de
nedskrivna önskningarna

och skickades i luften
i hopp att

pappersflygplanet
skulle landa,
hitta rätta

i de rätta händer
och ögon.

Drömmandes om
den stunden

. . . 
drömmaren
satt vid en bänk och
skådade trafiken i
huvudstaden.

Slickandes på
en glasspinne
. . .
 vemodigt
nynnade
. . .
drömmaren
 sin önskan om
en bättre framtid
medan

förbipasserare hastigt
skyndade sig förbi . . .

en ballong färdades i luften
drömmaren såg den och log

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-28 14:23



Bookmark and Share


  aol
jag rycktes bara med fina rader som växeroch slutet så fint 5 stjärnor
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman