Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäkra ord . . . - Hör du mig?

 


¤
~ viskning ~
¤
Tid och rums
perception
förändras
. . .

vi sugs in i
en annan
dimension
. . .

Är du här?
Här,
jag menar . . .
läser du
mina ord
just nu?
Känner du
att jag är
dig nära,
 att du finns
i mina tankar
den här stunden?

Kan du känna vad
jag vill förmedla
med mina
efterskrifter?

Är du här?

Vi finns . . .

Hej, du där!
. . .
Embryonisk
tankeöverföring
. . .
Jag vet inte
 . . .
*fånga inte en fjäril*
*
låt fjärilen landa
på din hand
njut av stunden
*
*hon kanske kommer tillbaks*
*
Är du där nu?
*
*Hejdå*
*
:)Tack för att du lyssnade:)
¤
~ njut av stunden ~
¤




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 311 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-10-28 19:51



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
O ja det är klart! jag både finns där och känner av din själs närvaro! i dimensionerna! och tro mig jag njuter av stunderna! för här står ju tiden stilla! och jag kan återkomma när jag vill!..
2007-10-29

  Ronny Berk
som tids vara när du förmedlar ord som formar stunds njutnings poesi; så välvuren som fladdrar friheta fjärilar...finsaker...ja...
2007-10-28

  aol
njuter
2007-10-28

  Peter Matsa
jodå
krökte mig på längden och tvären, fick alla supersträngar att vibrera i takt, tills jag smälte ihop med rum-tiden. Letade genom alla 48 dimensioner. Hörde dig svagt i den 24:e...

Försökte ropa att det var en fantastisk text detta :)
2007-10-28

  Ola Rydberg
Ja jag lyssnar och njuter och känner
underbart
2007-10-28

  Maria Zena Viklund
alltid njutbart i din diktsoffa! tack!!
2007-10-28

    Nattviol
jag njöt av stunden!
tack!
2007-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman