Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
feberfeberfeber


söderhof: inne, ute, onsdag



hans ben knakar till och han skriker något på engelska,
shit man

det röda över asfalten
är inte neon,

det är blod


och febern brinner i ett hav av rött guld

-andas in

sjukdom i luften

-andas ut


du sitter på hjärtats bar nånstans på söder
drar i dig en sexa,

tre katter
vid bardiskens utkant
lockar på dig

du är oskuldens sista utpost
-yeah right

piketbussarna började köra på taxameter
dagen du anlände, bobby boy

osmo vallo 4-ever

skyltarna blöder

du tänder din sista cigg
och går hemåt






Fri vers av jeremy
Läst 561 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-01 11:54



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
det här är sånt jag vill prenumerera på. mycket bra en stor eloge till raderna.

\"piketbussarna började köra på taxameter
dagen du anlände, bobby boy

osmo vallo 4-ever\"

sån här vardagsrealism i sen kväll. på något sätt. snyggt.
2007-11-25

  Cicki
Bra som vanligt. Rös till när jag läste \"är inte neon, det är blod\"
2007-11-01
  > Nästa text
< Föregående

jeremy
jeremy