Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häxsabbath

I vildmarkens stämma drar vi fram.

Stulna är de ögon vi lånat på vår färd.

Se mig ej som det av marken avskyt,

se mig som det du vet är sant.




Fri vers av Moonwater
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-02 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moonwater
Moonwater