Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har alltid varit familjens svarta får(tacka)


förlåt mig, mamma!


mjölk och knäckebröd
är nyttigt och hälsosamt
det lärde du mig

men jag föredrar
rött vin och franska ostar
Förlåt mig, mamma!




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 606 gånger
Publicerad 2005-05-03 15:21



Bookmark and Share


  Tim Sterner
Jag fylls med glädje, roligt och sant!
2005-05-03

    Mejja
Mycket försöker mödrarna lära sina barn :)
2005-05-03

  Markattan
Ett MAMMA skulle ju varit inklämt också...hrmpf...
2005-05-03

  Markattan
Ja, vem föredrar inte det? Jag tror nog att din förstår och förlåter ;o) Kul skrivet!
2005-05-03
  > Nästa text
< Föregående

carimba