Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hägring eller hallucination, kanske verkligheten fast på riktigt. Vem bryr sig...


Soldis


I bokskogens famn

omsluten av en lummig skönhet
vilken jag tror inte herr Linné
satt något namn

jag har känt hennes
andedräkt, lystrat till
hennes lockande suckar

förförts bortom mina sinnen
av den kraft som är Hon

min soldisdoftande nymf





Fri vers av Gawain VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-02 22:51



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
Mmm jag bara njuter av denna ljuvliga alstring!
2007-11-03

  nettizen
Ja, förnuft och känsla sopas ihop till en egen hög då kärlekens berusning slår till. :)
Gillar den här! Tack för den.
2007-11-02

  Gawain VIP
På inrådan från fröken viols sunda inrådan låter jag korrigera påpekad detalj. Tackar för sund kritik, all heder för det :)
2007-11-02

    Nattviol
sällan kommer orden
till sin rätt
undrar egentligen varför
det finns ett lite ´men´
i tredje stycket..

annars - gillar
: )
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP