Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diotima

Kyssen bränner vid min mun

för den ende som skall bli sann.

Famnar om min livlina, som börjar bli tunn,

vad hände när man slutligen kärleken fann?

 

Sedan log man

lögnerna förvandlas.

 

...och om fantasin plötsligt pyser ut 

...och allt det vackra får ett slut

finns du då kvar vid min sida?

...eller skall jag ensam i evighet få lida?

 

Sedan dog man

sanningen försvinner.

sanningen dödar all känslor som brinner

...bränner all bilder som om dig påminner,

finns ingen sanning...om att kärleken övervinner.




Fri vers av fallen
Läst 771 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-02 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen