Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På himmelns valv ekar en hemlighet . . .

 


stjärnorna viskar
om diamantens
sång, då . . .

bemötande blickar
 möts innan de
 ens öppnat sina
ögon.

I hjärtas trädgård . . .

med sammanflätade
rötter de ständigt
växer, i ett nätverk
av kärlek.

Vingslag från Världens
alla hörn vänder vindarna

medan stormen avtar och
stormens öga blundar

Pärlotungor sjunger
om själens spörsmål

strupar fylls med luft,

bakom buskarna
 fåglarna sjunger

livets melodi.

Därefter . . .
tystnadens idkare

förgyller närvarons
obefintliga otillräcklighet
men
ingen hör
ingen ser
ingen förstår
men
det spelar
 ingen roll
när hjärtats
diamant är
fylld med ljus













Fri vers av Night Soul Woman
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-03 00:03



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Orden väcker glädje och tillförsikt.
Vackra klanger som starkt berör.
Skickligt ordat.
2007-11-03

  Fredrik Klang
Vackert som alltid.

\"bemötande blickar
möts innan de
ens öppnat sina
ögon\"

Underbart...
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman