Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriad


Dina omsorger
har tvingat den på flykt nu...
ensamhetskänslan




Bunden vers (Haiku) av carimba
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-05-04 17:11



Bookmark and Share


  Markattan
Ja, omsorger kan ha den effekten. Rogivande, liten haiku.
2005-05-04

    Richard
Ja. Precis!
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

carimba