Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Havets egen läkekonst...


Tidvatten


Ligger utsträckt på stranden
med huvet mot vattnet

vågorna sköljer med rytmisk
svalka runt mitt huvud
lämnar vågskum som en krona
kring axlar och hjässa

Månen ser på
full i sin nattliga kraft belyser
hon min vila

låter tidvattnet svalka mitt
febriga sinne





Fri vers av Gawain VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 17:07



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Mycket skönskrivet och vackert!
2007-11-06

  Annika Gustafsson
och marelden placerar sina gnistrande ljus högst
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP