Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med horisonten som mål blir ingen resa tråkig... Inspirerad av dikten Sahasrara av Alvljus http://www.poeter.se/viewText.php?textId=525319


Eskapad


Resans ände
tåget stannar och ångan skingras

Passageraren, den enda, kliver av

drar en lättad, nyfiken suck av den friska
luft som vilar över platsen
hon insuper hela atmosfären, hela scenen

Det är nu det verkliga äventyret börjar





Fri vers av Gawain VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-06 18:18



Bookmark and Share


    smurfelinan
få ord,men ack så mycket spenning...
väldigt bra skrivet..
2007-11-19

  Yvonne
Dikt som skapar spänning, dikt som skapar äventyrslystnad. Applåd!
2007-11-07

  nettizen
Ja,resten av livet börjar nu... :)
2007-11-06

  charlotte hedendahl
Vacker,välskriven och mycket läsvärd!
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP