Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det dags att sova igen

för att vakna och göra om samma sak imorgon kväll igen.




Fri vers av fallen
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 01:19



Bookmark and Share


  Tini Tut
Ja men det är mysigt att sova...
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen