Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallögon

 

 

Kristallögon äntligen

är du min

bara miin,

och mina ögon

njuter.

 

Kristallögon när du

tittar på mig

och ler,

smälter

hela jag.

 

Kristallögon dina

berörningar

får

mig att

flyga på moln.

 

Kristallögon låt mig

alltid få

känna på stjärnorna

och smälta in

i dina ögon.

 

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-08 00:18



Bookmark and Share


  DanSan
*****************************

Åhh du skriver ju helt underbart dyrbar
poesi. . . och kristallen växlar bild helt
appropå ljuskällan . . .

*APPLÅD*

*****************************
2007-11-10

    crapcat
fint skrivet, och kristallögon är väl ett helt underbart ord!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal