Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandra

Man färdas alltid, man vandrar  

man kan höra en melodi

när du är trött  

kan du drömma

 

Sätt den ena foten framför den andra

 

Vägen är lång och kan tyckas oändlig 

är livet byggt åt att vandra?

Finn skönhet att skåda på vägen

Lev livet fullt 

 

Sätt den ena foten framför den andra

 

Du kan Ibland trava i kolsvart mörker

berusad av din glöd att komma hem

Det är bittert och tungt att ständigt vandra

men det bittra gör det sötare att nå fram




Fri vers av fallen
Läst 608 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-08 01:05



Bookmark and Share


  ia VIP
det är när man vandrar som man finner
kanon!
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen