Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken räknar inte årsringar, även om de vittnar om räckor av svek och sorg Erfarenhet åldrar, kärlek befriar...


Själens spegel berättar


Så gammal till
åren räknat

ändå så ung, så oskuldsfull
och sårbar i hjärtat

så fin, så kär





Fri vers av Gawain VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-11-11 14:20



Bookmark and Share


    Skrivarn
vacker poesi
2008-04-22

  Lilla My* VIP
Så sant som det nyss var läst*
Man är inte äldre än man gör sig och kärleken räknar definitivt inga årsringar!
Bästa jag läst idag;)
2007-11-13

    eva m h
Vacker!
2007-11-12

  Lena Krantz VIP
Håller med, så skulle jag också vilja att någon kär tänkte om mig!
Härligt skrivet!
2007-11-12

  © anakreon VIP
De tankarna får någon gärna tänka kring mig.
Självklar applåd.
Carl-Erik
2007-11-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Det här var bland det finaste jag läst om ålderns obeydelse.
Fint!! //B
2007-11-12

  Annika Gustafsson
sår bar het som det röda pulserande och livfulla rum av kärlek hjärtat är
2007-11-11

    sunnanvind
Kärleken har ingen ålder...så fint du vittnar om det här!
2007-11-11

    inmeddiginålsögatkamel
Oj.
Fint.
Eller vad jag nu borde säga.
Jag gillar den här, jättemycket:)
2007-11-11

    Bögen
Så fint med bilden av spegeln... den blir sannerligen inte mindre sårbar med åren... så är det även med själen.
Fint!
2007-11-11

  glittertindra
så är det verkligen...
2007-11-11

  Lena K Nilsson VIP
Så sanna och fina rader!
2007-11-11

  Jer
Redan vid din ingress, blir berättelsen
så träffande.
2007-11-11

    ingvar VIP
Instämmer helt, naturligtvis. Kroppen åldras, men hjärtat förblir - på något sätt - alltid ungt. Fina rader.
Ingvar
2007-11-11

  Lyckohäxan Enediel
Så mycket som ryms i dessa rader...visst är kärlek förevigt ung. Inget hjärta är för gammalt för att älska =)
Snyggt!
2007-11-11

  nettizen
Det är ju så det är....kroppen åldras men hjärtat blir aldrig för gammalt för att älska...
Vilken fin text!!!!!!!!!
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP