Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens dotter


Uti natten genom skogen
vandrar du i månskens dräkt
Lockar mannen red och trogen
bort från stugan snabbt och käckt

Ner mot dammen tar du knytet
börjar strax en kärleksakt
Leker vilt med fångat byte
demonstrerar köttets makt

Vattnet smeker era kroppar
ömt och stilla nattens gång
Mannens hjärta plötsligt hoppar
bort i skog hörs fåglars sång

Men när dimman börjar lätta
vandrar du tillbaks till skogs
Mannen trött och ganska sliten
lämnas åter där han togs




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 1254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2005-05-06 09:48



Bookmark and Share


    Bror
jadu daniel. Du är riktigt grym.
Regler blir en befrielse när du hanterar dina ord.
Riktigt bra!
2007-03-09

  Almaz
Mystik och saga omsvept i dimma..
Målande. Fina rim, flyter på..
Mycket läckert, tycker jag!!
2005-05-26

  swimsus@gmail.com
"lämnas åter där han togs"..

Får mig att tänka på något fiktivt som bara är till låns. Något man plockar fram när man vill. mystiskt o bra!
2005-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP