Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grå, grå

ett skällsord
-vem vill vara grå ?
november
har inget val
undran ?
varför föddes jag
till detta

måste vi
för att förstå
vårt lätta liv
i jämförelse
med krig o svält
utsättas

för november




Fri vers av jardan
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 14:26



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
jag har bestämt mig att tycka om november.. också.. tanken kan förändra allt..
2007-11-13

    Bögen
Jag som trodde var för våra synders skull *skratt*

Visst ligger det något i att det sköna framstår i konstrasten mot det mörka. Men man gör klokt i att inte alltför mycket använda denna logik. Dragen för långt blir den lätt hård, kall och fördömande...
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan