Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Margarita o snittar

med förundran sjunker jag in i stämningen
det vackra
lugna
gör något med mej

människor i den underbara
rofyllda
lyxen
gör något med oss

njutningar för gom och öga
långsamt
förlängesenkänsla
vi två

skjuter på uppbrottet
men vardagen runt hörnet
en varm hand på perrongen
kvällen som berörde
rörde




Fri vers av jardan
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 09:54



Bookmark and Share


    Bögen
Här skriver du poesi som lever vidare i läsaren, skapar blder, föder tankar och stämningar.
Liksom föregående kommentar tycker jag att sista stycker i sig utgör en egen helhet. Och slutet som varsamt öppnar för en oskriven fortsättning om det som rörde...
Fint!
2007-11-18

  sister mary
En text som tar tag,i njutning och ett stråk av vemod.
Den här sista delen klarar att stå för sig själv. Varm och nära, men sträcker sig över ett liv känns det som.

\"skjuter på uppbrottet
men vardagen runt hörnet
en varm hand på perrongen
kvällen som berörde
rörde\"
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan