Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och de levde lyckliga i alla sina dar..


Kronisk bröllopsnatt


Det är vackert att leva
jämte dig

det är en svindlande tanke, att tänka
på dig, en underbar tanke


Jag vaknar varje dag, bara måste flirta
och fria gång efter annan
vill dela bröllopsnattens alla fröjder
natt efter natt

dag efter gryning

alltid





Fri vers av Gawain VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-23 19:50



Bookmark and Share


  Annika Gustafsson
Hela livet borde väljas som detta....jag ska tänka på detta även utan make...*ler stort...aptit på livet skapar flöde
2007-11-24

  nettizen
Vad vansinnigt sött och vad jag känner igen den känslan.
Visst är det alldeles osannolikt makalöst underbart att ha nån i sitt liv där kärleken bara växer för var dag och man fullkomligt bubblar över av lycka. *ler stort*
Många varma kramar till er två och er så otroligt välförtjänta lycka
2007-11-23

  Maria Zena Viklund
vilken underbar kärlekshyllning!
2007-11-23

  Söder
Är inte detta kärlek, så säg?! Underbart!
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP