Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativitet - banalitet

Nu har det inte varit så snabbt

ändå rusar tiden förbi

Läser kanske inte orden

men vill ändå inte låta bli att se dem

 

Man vill komma till insikt

utan att ständigt se sig tillbaka

Men likt förbannat

återvänder man tillbaka till vad man redan vet

 

En enda jävla kreativ ide eller tanke

är allt jag vill ha

plötsligt tror man att man lyckats

för att bara komma på

det någon mycket smartare och mer begåvad

redan vet

 

Fan också!!




Fri vers av fallen
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-11-15 22:36



Bookmark and Share


  glittertindra
den personliga insikten är ju en mental resa i sig... vidgar vyer och når fler människor.. berikande... inte så banalt när det kommer omkring...
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen