Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljudlös och svartvit.

 

 

där hjärtan slumrar
och horisonter dalar ner i mina ögonvrår


där vill jag hålla november vaken
tills du virvlar i mina lungor igen

























Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 1151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-21 12:48



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag har som nästan lust att applådera alla dina dikter jag läser...! *funderar*
2008-06-06

  Molgan
aaa utsökt!
2008-01-10

  isabel louise
åh så vackert!
2007-11-29

  Laertes
nice...
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP