Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rafael i vita vingar

Rafael min ängel grand
I drömmen har du tryckt min hand
Och helat det som var itu
Så jag kan börja leva nu

Rafael min ängel vis
Det doftar sött utav din bris
Som stjärnor strör du kärlek kring
Och ger till mig dess föraning

Rafael med vita vingar
Äkta oss med guld i ringar
Vad ser du bortom tidens rand
Bär vi där vårt kärleksband

Rafael har läst sitt garn
Och kommer med ett bud om barn
Lägger hand på kvinnans hjässa
I vackra toner tyst han mässa




Fri vers av Thommy
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-21 17:04



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Vackert...vackert...jättevackert!
På vackraste rim! Snyggt!
2007-12-26

    Wewill
starkt slut så fruktansvärt starkt een av dom bästa dikterna jag läst på länge.
2007-11-22

  Bodil Sandberg VIP
Åh va man kan skatta sig lycklig som får läsa så mycket fin poesi här ute..och den här tackar jag extra mycket för !!!!!
2007-11-22

  nettizen
Vackert och suveränt bra flyt i rimmen.
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy