Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjort kan aldrig göras ogjort. På gott och ont. Faktum kan inte dö..


Odödligt


Dammet yr kring ruinen medan solen
går ner, kontrasten gör synen
vacker med silhuetten mot horisonten

tiden trubbar av, nöter ner

men minnet lever kvar i kornen av
sand, de som en gång utgjorde
blocken i muren





Fri vers av Gawain VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-22 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP