Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är världen liten i all sin storhet


Världsomstörtande


~Det var väl inte hela världen...


Kanske inte din, eller deras,
men Min!


Min värld rasade. Den blev svart.

innan jag vande mina sinnen

det var först då jag upptäckte
dem
alla stjärnorna, där i det
oändliga tysta





Fri vers av Gawain VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-21 20:25



Bookmark and Share


    Bögen
Du mejslar snyggt ut paralleller mellan universum och människans privata föreställningsvärld... och bilden skapar nya perspektiv!
2007-11-21

  Jack E. Gladh VIP
Njuter helt och fullt av dina ordval och sätt att uttrycka dig!
2007-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP