Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är stort...


Världsbild


Jag är själv mina sinnens
universum
mitt universum är en del av
ett yttre, större

som i sig gör del av en helhet
som är oändlig





Fri vers av Gawain VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 18:59



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
ja, livet är stort!
2007-11-23

  Söder
Den sköna evigheten, det stora där ute, inom.
2007-11-23

    Issand. VIP
vackert oändlig.
den väcker tänkvärda tankar, din dikt
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP