Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hade glädjen att få vara med då min systers andra barn föddes.Ute regnade och åskade det,inne flöt det glädjetårar....Det var en upplevelse utan like....


Det största ögonblicket


Hon har barnet i sin famn
och ljuset har sänkts ner
I rummet andas stillhet
och djupa andetag

Det finns ej större ögonblick
än det första ,
med ett nyfött barn
Det är så hjälplöst och så litet
och ändå ,
det största i vår värld.

I rummet blandas känslor
och dofter av allt nytt
Leenden o tårar
och beundran av ett litet knytt
Smärtan flugit långt sin väg
den finns ej längre kvar
Luften den är ren och klar
o detta ögonblick finns i mej
för alltid kvar.

Och ute stiger solen
det regnar inte mer
En ny dag börjar nu.
En dag som ingen annan.
En dag som aldrig förr .
Jag blir aldrig mer densamma
jag har sett ett underverk.
Jag har sett dej födas
och lyftas till din mor.
Det är min skatt,
en stor rikedom jag fått.

För alltid har du förändrat mej
För alltid är du något speciellt för mej
Du har min kärlek utan villkor
och alltid finns jag där för dej
Och ute stiger solen
en ny dag börjar nu
men livet , blir det som förr?
Nej ,det blir det aldrig mer , för mej.....




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 699 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-09 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon