Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stillade sinnen är det tystaste som finns...


Tyst som ett norrsken


Ingenting är så tyst som
djupaste avlägsna skogen

ändå låter den så ljuvligt





Fri vers av Gawain VIP
Läst 571 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-11-22 22:33



Bookmark and Share


  Hermonius
Med några få väl valda ord beskriver du en uppmuntrande sanning. Gillas.

/Herman
2007-12-05

    Paradis
jag älskar skogen, så fort jag får chansen bor jag själv i en stuga mitt i det fria
2007-11-29

    Pivvi
brummandet av datorn försvinner då jag läser och ersätts av det speciella mäktiga tystnadsljud som tydligen fler än jag har varit med om *ler*
2007-11-23

  mare VIP
Mäktigt....stort.....
2007-11-23

    Noomi
en vacker och talande tystnad..
2007-11-23

  Söder
Underbara tre rader, denna tystnad som skänker frid. Mycket bra!
2007-11-23

    eva m h
Upplever djupa skogen när jag läser!

Är ju bekant för en som har växt upp i skogarna i mörkaste Småland!
2007-11-22

    JJ VIP
Jag kan inte annat än att instämma, fridfullt örongodis är vad den ger! Applåd! Mvh. JJ.
2007-11-22

  Maria Zena Viklund
precis!
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP