Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skeende

Kaos forsar därunder
fångas man växer skammen

Vet, risken finns alltid där
bottnen som suger girigt in

Rädsla kan bli en börda
i tystnad drunknar man

Skrik, låt gamarna flyga, skrik!

©




Fri vers av Juli
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-05-09 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli