Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eventuella bieffekter; kramp, illamående, akut panik, nedsatt finmotorik, förvirring, sömnproblen, mardrömmar, våldsam diarré, viss organisk mutation, paranoida störningar destruktiva vanföreställningar mm.


Prozak


Beska droppar

sura uppstötningar


För invärtes bruk, tages vid behov
mot allmän leda alternativt/och/eller
ambitiös apati

för svaghet, mot lindring





Fri vers av Gawain VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 22:16



Bookmark and Share


    Nattviol
\"ambitiös apati\"

tror inte min sjukdomsbild
innefattar denna märklighet..
hade nog önskat..
*ler*

på svenska heter
medicinen Fontex...
små vita med en skåra på!
kan göra så man
tappar lusten för sex
fast man vill ändå pröva på!

*s*
jag vet, jag är galen...
whatever
2007-11-25

  Maria Zena Viklund
du glömde yrsel och tinnitus*ler*
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP