Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... sedan dess har platsen kallats hemsökt..


Hemsökta skogar


Beska druvors hätska saft
förgiftar min tunga
lämnar min gom att spricka
torr som en sten

hon ler emedan min vilja
förlamas av svaghet


Örternas tukterska skrattar åt
min söndring
kastar nunnekåpan i elden att
naken göra sig min bane

vi möts under månen, i skuggan
av en ruvande skog





Fri vers av Gawain VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-24 12:11



Bookmark and Share


  Subi
Beska druvor får mig att tänka på slånbär :)
Den där känslan är så bra förklarad, hur det känns och smakar.
2007-12-12

  Jesper Kling
Mycket bra
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP