Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spontan aktion eller bitter reaktion... Hällre sårad och erfaren än hämmad och tom.


Impuls Vs Plan


Ganska bittert

att se men inte röra
när allt man vill är
att ge sig hän

Ganska misslyckat

att lyssna på förnuftets
torra knaster när det
visar sig ha fel





Fri vers av Gawain VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-25 22:30



Bookmark and Share


    Pivvi
oj, visdomsord värda det mesta! Tackar för dem
2007-11-26

    Nattviol
för varje gång jag läser
den växer den
tar plats,
expanderar

\"Spontan aktion eller bitter reaktion...\"

lever på impulser, trampar fel
ibland, får sår och blåmärken,
men hämmad? nej!
tom? inte det minsta...

applåderar givetvis
2007-11-25

  nettizen
förnuft och känslor går oftast inte hand i hand... man ska lyssna på hjärtat säger jag, det brukar inte ljuga.
Jag har gjort mina största tabbar då jag valt att lyssna på förnuftet så det gör jag inte om. *ler*
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP