Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

 

 

Dina ögon

griper tag

om hela mig

får mitt hjärta att slå

så hårt att jag

får ont i bröstet,

får min själ att

rysa

och hela jag

att flyga.

 

Dina ögon

glittrar likt stjärnorna

och jag

vill äta upp dem,

ja du hörde rätt

jag vill äta upp dina ögon

kanske

du kan se

 hur

djupt

 

jag älskar dig.

 




Fri vers av Manal
Läst 630 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-25 23:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar dikt..
2007-12-08

    Amoreboy
mmmm...fint...gillar denna beskrivning av känslor,,när man är lite extra extrem,,om du förstår va jag menar....typ....får mitt hjärta att slå

så hårt att jag

får ont i bröstet,
mycket fin!
kram
2007-12-05

  Larz Gustafsson VIP
Det är just den effekten jag vill att mina ögon skall ha.
2007-11-30

  Betlehemsstjärnan VIP
En fantstiskt talande dikt som ger mer än bara en tillfällig känsla, utan något som sätter sig kvar. Vackert/B
2007-11-30

  issac.a.m
underbart..
2007-11-27

    ej medlem längre
Bokmärker, riktig bra dikt, tack för läsningen!
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal