Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting är lätt, möjligen enkelt. Det beror helt enkelt på hur man ser det...


Cirkus Ballerina


Gå på tå, gå på känsla

dansa lätt som en ballerina
raskt över slak lina

med tungan rätt i mun
blir omöjligt lätt
besvärligt bagatell


Tittar ner, trillar dit

faller på eget grepp
för tvivlet fick löpa linan
ut men inte du





Fri vers av Gawain VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-28 16:58



Bookmark and Share


    Wewill
vackert som alltid ;)
2007-11-28

  Just Emotions
wow... snyggt fångat!! :P
2007-11-28

  Annika Gustafsson
paraplyet fattades....helst ett antikt i tyg..de fångar vinden bäst
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP