Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är min natur

Plötsligt var man där

 

Spänd och skärpt, nervös och nyfiken på samma gång

Så olidligt jobbigt, men ljuvt och varmt och snabbt

Jag ville insupa allt om vad som gjorde dig den du var

 

Plötsligt är man där

 

Jag dansar hela natten, galen av mitt lyckorus

Jag älskar alla omkring mig innerligt, från djupet av mitt hjärta

Jag har kärlek att ge i överflöd till hela världen

 

Plösligt är man där

 

Jag sitter förstummad, medan kylan stiger upp genom min ryggrad

Jag ser vemod omkring mig, i allt finner jag hjärtesorg

Hela min värld gråter, sjungandes Mad World av Gary Jules

 

Plötsligt är man här

 

Frenetiskt skrivande för att få ur sig

det heta brinnande

ångesten, paniken

den bitterljuva sorgen

den ilande, galna glädjen

klumpen i halsen

saknaden och ensamheten

sökande efter hopp

sökande

skrivande

 




Fri vers av fallen
Läst 552 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-28 20:29



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Att vilja berätta,
är ett steg framåt!
Du är på väg...
2007-11-28

  prinscess VIP
den här känner jag som ett visst vemod i
att smärtan och sorgen måste ut
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen