Dricker ett glas mjölk och äter nybakade kanelbullar samtidigt som jag begrundar saker och ting...." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dricker ett glas mjölk och äter nybakade kanelbullar samtidigt som jag begrundar saker och ting....


Kanelbulle insikt

Att inte leva

Är att bli besegrad av motgångar

Utan att kunna gå vidare

 

Att sluta älska

Är att ta tillbaka allt

Och låta bli att förvänta sig få något tillbaka

 

Att misslyckas

Mäts av de man hatat

 

Att leva

Är att svälja motgångar

Och kunna gå vidare

 

Att älska

Är att ge bort allt

utan att förvänta sig få något tillbaka

 

Att lyckas

Mäts av de man älskat




Fri vers av fallen
Läst 911 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-28 22:41



Bookmark and Share


  karenina VIP
som en hel bukett av visdomsord. tack!
2007-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Synd att jag är diabetiker.
Jag skulle behöva äta fler kanelbullar!
2007-11-30

  Inkarasilas
Dylikt filosofisk smarthet brukar infinna sig hos mig efter 13 glas rödvin liggandes vågrätt på golvet, så impad blir jag över dina bullar, vad har du i degen.. Vavava?
2007-11-30

  ia VIP
måste ha varit en toppen bulle!
för vilka tankegångar...
kanon!!!
2007-11-29

  Obnoxious
Vad har du i din kanelbulledeg som gör dig såhär smart? :)
2007-11-29

  Jan Linderoth
Sådana kloka tankar måste ju helt enkelt bara genereras genom kanalbullar och mjölk. Säkert bättre än absinth.
2007-11-28

  Lyckohäxan Enediel
Med eller utan kanelbulle...jättebra!!
Härliga insikter =)
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen