Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanlig eller Poet?

Vanliga människor ser inte världen

de lever i den

 

Änglar med brustna hjärtan

Ser världen som den är

Brutal och hård

Livnärd av blödande hjärtan

 Konstnärligt uppbyggd av kreativa misstag

Ett paradis av ondska och kärlek

En dyngpöl av godhet och porr

 

Vanliga människor känner inte

de uppfattar

 

Känslo-demoner

Insuper känslor som sitt livselexir

Rutten svart besvikelse och gudomlig lycka

Känslor svallandes av havets kraft

Avvisandets tomhet

Hatets Dalai Lama

eller perverterad kärlek alá Marilyn Manson

 

Vanliga människor älskar inte

De kompromissar

 

Amors avkomma älskar inte

De är kärlek



Fri vers av fallen
Läst 1020 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-11-29 21:10



Bookmark and Share


  glittertindra
wow... :) jo, vissa bara är... kärlek..
2007-12-01

  H. Karla
Detta var helt fantstsikt. Satte igång en hel del hjärnverksamhet, ingav både sorg och hopp. Mycket välskrivet.
2007-12-01

  Mats Henricson
Överjordiska, sprakande ordmålningar med samhällskritiska och välartikulerade spetsfundigheter ! Helt suveränt ! Bokmärkes !!
2007-11-30

  katiana
\"Vanliga människor älskar inte

De kompromissar

Amors avkomma älskar inte

De är kärlek\"

Du går rakt på essensen utan att tveka. Mycket bra skrivet!
/Katiana
2007-11-30

  Just Emotions
helt underbart fint!!
2007-11-30

  ia VIP
finns det ett mellanting?
du skapar rediga funderingar

gillar motpoler
:)
2007-11-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert och underbart format/B
2007-11-29
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen