Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
båd ute och i sinne


svart

det är natt
bättre gå till sängs
än att sitta här
tycka jag är missförstådd
och eländig




Fri vers av jardan
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-02 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan