Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välkommen in i mitt spökhus eller?


Det besjälade huset

 


Varje föremål
besjälade av
vad de symboliserar,
står för

i känslornas värld.

Tankestyrda verktyg redo att
användas efter kommando;

redo att tjäna sitt syfte,
åtanken
de byggdes och
 konstruerades för.

Huset styr inte ägaren
ägaren styr huset samt sin
själsliga och kroppsliga
existens . . .

i det besjälade huset.

Disken står på bänken . . .
symboliserandes?

Ihop vikta, väldoftande
kläder läggs in i
garderoben;

symboliserandes?
 
Att ha ett tak
över huvudet

eller faller taket 
över ens huvud?

Jag tror att det är jag som avgör . . .










Fri vers av Night Soul Woman
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-12-08 20:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant o vackert skrivet, som vanligt gripande!
2007-12-11

  Ola Rydberg
Häftig udda sak det här
bra slut
2007-12-09

  Patrick K
härligt frågande text, mycket bra! :)
2007-12-09

  Michaela Dutius
Ja, det är nog det avgörande...utan tvekan.
Mycket stark text som berör
2007-12-08

  Bjarne Nordbö
Ligger på soffan i mitt hus med laptop och katt på min mage och älskar dina ord.
2007-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman