Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The time has come for me to change again


Pieces of a dream



I miss you most of all when the snow start falling
You were a lot more than an endless dream
And I, I could have dreamed of you forever

Idag vaknade jag med vetskapen om
att jag kanske aldrig igen kommer
skakas av en sådan passion
andas genom ett annat hjärta
älska med sådan kraft som slog sönder mer än bara väggar

idag insåg jag
att jag aldrig igen
kommer att möta någon som Du



How could you give your heart to her?
I’m burning


Six billion people, six billion souls and sometimes all you need is one




Fri vers av Alexandoria
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-10 17:07



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
du väljer ord utan krusiduller utan med fantastisk precision. du fågnar en känsla fantastiskt väl och jag känner igen mig mer än jag vill göra
2008-02-24

  AneLa
andas genom ett annat hjärta ..

klockren mening som säger allt. och titeln, älskar den låten ^^
2008-01-26

    Amoreboy
vackert!
2008-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria